A kolozsvári ArtWise csapat nyerte a sepsiszentgyörgyi Startup Pitch Day első díját. A csapattagokkal – Oláh Ildikó grafikus, formatervező, Lázár Ábel gazdasági felelős és Molnár István marketingspecialista – Kreatív Kolozsvár-esteken, a Speed Up To Pitch versenyen, illetve vállalkozási készségfejlesztő workshopon is találkozhattunk.

„Sok munka, lelkesedés, szuper munkatársak és kevés alvás járult hozzá az eredményhez. És ti is [Hűvös] Ágnes, [Molnár] Attila és Kreatív Kolozsvár, hisz tavasszal megadtátok azt a lendületet, amivel ez az egész elindulhatott. Köszönöm, Köszönjük!” – írta Facebook-oldalán Ildikó. Mi is köszönjük a kedves szavakat, és gratulálunk!
Az ArtWise  művészek munkáit népszerűsítő internetes platform lesz, hol az ArtWise által garantált minőségű termékkollekciók vásárolhatók majd meg. Céljuk összekötni a művészeket a fogyasztókkal, emellett az alkotók fejlődését segíteni workshopok, kiállítások szervezésével. Sokféle művésszel dolgoznak majd, a brandet éppen ez a sokféleség erősíti majd – mesélték a Maszol.ro-nak.

A Junior Business Club által szervezett Startup Pitch Dayen a csapatnak működőképes üzleti tervet kellett kidolgoznia. A verseny fődíja hozzájárul a csapat és az üzleti terv fejlesztéséhez, valamint a termék nemzetközi piacra juttatásához.

kreatívkolozsvár.ro