A Junior Business Club Egyesület a hagyományos Üzleti Tervek Versenyét idén is megszervezi új köntösében “STARTUP PITCH DAY” név alatt. A program idén a Startup Week Saint George (startupweek.co) keretén belül kerül megszervezésre október 18-án, a sepsiszentgyörgyi Babeș-Bolyai Tudományegyetemen.

A verseny célja elősegíteni a fiatalok ötleteinek, terveinek hiteles bemutatását, illetve befektetőt, partnereket találni céljaik eléréséhez. A rendezvény célcsoportja a 16-35 év közötti korosztály. A rendezvény szakmai partnere a The Connect East Incubator és Startup Women Competition Europe.

A zsűri tagjai befektetőkből, üzleti angyalokból, pénzügyi és számviteli tanácsadókból, illetve hitelkockázat-elemzőkből áll. Az elmúlt évek tapasztalatai alapján azok a tervek értek el jó helyezést, melyek mellett van egy jó csapat, innovatívak, működőképes, piacképesek és tervezett stabil pénzügyi alapokra voltak helyezve.

A verseny díjai hozzájárulnak a csapat és az üzleti terv fejlesztéséhez, valamint a termék nemzetközi piacra juttatásához. A nyertes csapatnak Budapesten lehetősége lesz részt venni egy  három napos startup mentorságban, valamint részt vehetnek egy budapesti Startup körúton.

Jelentkezési lehetőségek kizárólag a weboldalon: http://spd.juniorbusinessclub.ro/

SPD verseny határidők:

• Október 12. – regisztrációs ésleadási határidő, eddig kell beküldeni a kész üzleti tervet és a pénzügyi-gazdasági tervet;
  • Október 13-14. -kihirdetjük, hogy ki az a maximum nyolc csapat, amely részt vehet a döntőben;
  • Október 18. – a verseny napja Sepsiszentgyörgyön, ahol a befektetői zsűri előtt bemutatásra kerülnek a legjobb üzleti tervek.

Elérhetőségeink:
e-mail: office@juniorbusinessclub.ro